duminică, 16 octombrie 2011

Despre fumat

Nu stiu voi cum stati la capitolul vicii, da' eu ma descurc destul de bine. Crezul meu personal e ca o persoana fara vicii nu poate fi de incredere si pe langa asta ganditi-va cand socializati cel mai mult.

Iti faci prieteni mult mai usor cand ai baut cu cateva pahare mai mult decat trebuia. Iti vine mult mai usor sa vorbesti din spatele unei beri reci. La munca socializezi mai mult cu acei colegi cu care iesi la o tigara. Nu-i asa? Pauza de tigara (si de obicei cafea) nu ar trebui interzisa nicaieri. Face mai mult decat orice activitate de teambuilding, ca sa folosim un termen corporatist.

Oricum nu asta era motivul pentru care m-am apucat sa scriu asta acum. Motivul real e ca nu am somn. Si in cautarile mele internautice printre site-uri porno am gasit o poza interesanta, care mie ca fumator mi-a luminat ziua (defapt noaptea). Cel mai amuzant lucru la aceasta poza este ultima propozitie din scrisul de pe pachet. Zice acolo ca jumatate din utilizatorii regulati (a se citi frecventi) vor muri la un moment dat. Prin deductie logica am ajuns la concluzia ca cealalta jumatate va trai vesnic. Prin asta mie mi s-a confirmat o credinta veche: We're all being protected by the Universe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu